Welkom bij de Polikliniek voor Dieren

Na 8 jaar met plezier uw dierenarts te zijn geweest in de dierenwinkel Animals & More stop ik met de praktijkvoering in de huidige vorm. De belangrijkste reden is dat ik voor mijn patienten niet de continuiteit kan bieden die je van een dierenartspraktijk mag verwachten.

Ik blijf actief als dierenarts op het gebied van de Endoscopie en zal nog wel maandelijks in de dierenwinkel  een spreekuur organiseren. Deze zijn bedoeld  voor vaccinaties / chippen en gezondheidscheck van uw huisdier. Een afspraak voor een standaard ingreep behoort ook tot de mogelijkheden. De huidige herhaalrecepten voor medicijnen zal ik in principe zoveel mogelijk blijven verzorgen.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen, een sms bericht sturen op nr. 06-24973884  of, bij voorkeur, een email sturen naar dierenpolikliniek@gmail.com

Voor zieke huisdieren kunt u zich wenden tot een collega in de buurt, bijvoorbeeld Dierenartspraktijk Oost Betuwe waar ik mee samenwerk.

Daarnaast is in het geval van spoed  het Evidensa Dierenziekenhuis Arnhem beschikbaar.

Komende spreekuren in de dierenwinkel

woensdag 1 september

woensdag 6 oktober